ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Nis

Mobil Rehberlik Projesi yüzyüze eğitime devam eden öğrencilere ulaşıyor...

Proje kapsamında  kurumumuz PDR Hizmetleri  Bölüm Başkanı Hüseyin ETİ koordinatörlüğünde;

26/04/2021 tarihinde İlçemiz Yenihacıali Ortaokulunda Cumhuriyet Halk Eğitimi Merkezi Psikolojik Danışmanı Meryem YAYVAN ve Cumhuriyet Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Mehmet Fırat KORKMAZ tarafından Psikolojik Sağlamlık;

27/04/2021 tarihinde ilçemiz Şehit Muharrem Erdoğan Ortaokulunda; Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu Psikolojik Danışmanı Deniz TAŞKIN ve Anadolu Efes ilkokulu Psikolojik Danışmanı Hülya ŞAH tarafından Psikolojik Sağlamlık konulu grup rehberliği çalışmaları uygulanmıştır.

Psikolojik Danışmanı olmayan kurumlarda PDR  hizmetlerinin yapılabilmesi için müşavirlik dosyaları verilmiş, öğrenciler için hazırlanan defterler ve kalemler dağıtılmış ve okul panoları için hazırlanan afişler teslim edilmiştir.

Etkinliklere katılan kurum müdürlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve uygulayıcı psikolojik danışman arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Mobil Rehberlik Projesi yüzyüze eğitime devam eden ortaokul öğrencilerimize ulaşmaya devam ediyor.

T.C. Yüreğir Kaymakamlığı,  BM  Göç İdaresi IOM ve Yüreğir Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından yürütülen "Mobil Rehberlik Projesi" rehberlik öğretmeni olmayan okullara ulaşmaya tüm hızıyla devam ediyor.  Kurumumuz PDR Bölümü Psikolojik Danışmanı Ramazan GÜMÜŞ koordinatörlüğünde;

19/04/2021 tarihinde; Sakıp Sabancı Ortaokulunda; Mustafa Cahit Kıraç İlkokulu Psikolojik Danışmanı Makbule Merve ARITI tarafından Psikolojik Sağlamlık,

20/04/2021 tarihinde Süleyman Şah Ortaokulunda;  Şehit Ali Gaffar Okkan İlkokulu Psikolojik Danışmanı Uğur KOÇAK  ve Şahit Öğretmen Sait Korkmaz Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Yunus KARA tarafından Öz Disiplin Geliştirme konulu grup rehberliği çalışmaları uygulanmıştır.

Nis

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI,  BM  GÖÇ İDARESİ IOM VE YÜREĞİR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN "MOBİL REHBERLİK PROJESİ" REHBERLİK ÖĞRETMENİ OLMAYAN OKULLARA ULAŞMAYA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

PROJE KAPSAMINDA PDR BÖLÜMÜ PSİKOLOJİK DANIŞMANI RAMAZAN GÜMÜŞ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE;

12.04.2021 TARİHİNDE YÜREĞİR İLÇEMİZDEKİ NECLA- MİTHAT ÖZTÜRE İLKOKULUNDAYDIK. KARACAOĞLAN ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANI HATİCE SAVAŞ VE KILIÇARSLAN ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANI ERCAN ÇABUK TARAFINDAN  BİİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI  KONULU ÇALIŞMALAR,

13.04.2021 TARİHİNDE NECLA MİTHAT ÖZTÜRE ORTAOKULUNDA KOZA İLKOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANI SELMA ESER VE LOKMAN HEKİM ANADOLU LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMANI MUSTAFA ZENGEL TARAFINDAN PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK  KONULU ÇALIŞMALAR YAPILMIŞTIR.

KURUMLARA PDR HİZMETLERİNİN YAPILABİLMESİ İÇİN MÜŞAVİRLİK DOSYALARI VERİLMİŞ, ÖĞRENCİLER İÇİN HAZIRLANAN DEFTERLER VE KALEMLER DAĞITILMIŞ VE OKUL PANOLARI İÇİN HAZIRLANAN AFİŞLER TESLİM EDİLMİŞTİR.

ETKİNLİKLERE KATILAN KURUM MÜDÜRLERİMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE, VELİLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE VE UYGULAYICI PSİKOLOJİK DANIŞMAN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

PROJE KAPSAMINDA PDR HİZMETLERİ BÖLÜM BAŞKANI HÜSEYİN ETİ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE;

05.04.2021 TARİHİNDE YÜREĞİR İLÇEMİZDEKİ KÜTÜKLÜ İLKOKULUNDA; EMİNE ÖZGÜLER GÜRSU İMAM HATİP ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANI TUĞÇE SAVATLI VE  FARABİ ANADOLU LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMANI MERVE BOYRAZ TARAFINDAN PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK KONULU ÇALIŞMALAR,

06.04.2021 TARİHİNDE MAHIPEYKER- FATMA BAĞCIVAN ANAOKULUNDA; FATİN RÜŞTÜ ZORLU ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANI SULTAN MERVE ALTIOK, HAYRET EFENDİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ PSİKOLOJİK DANIŞMANI RECEP YILMAZ TARAFINDAN YETENEKLER, MESLEKİ İLGİ VE DEĞERLERİNİ TANIMA KONULU ÇALIŞMALAR

08.04.2021 TARİHİNDE MUTLU İLKOKULUNDA; İMADETTİN LEVENT İLKOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANI SEVGİ KAYA VE İSTİKLAL İLKOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANI SEDA KARAKUŞ TARAFINDAN ÖZ DİSİPLİN GELİŞTİRME KONULU GRUP REHBERLİĞİ ÇALIŞMALARI UYGULANMIŞTIR.

Mrt

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI, BM GÖÇ İDARESİ IOM VE YÜREĞİR REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN "MOBİL REHBERLİK PROJESİ" REHBERLİK ÖĞRETMENİ OLMAYAN OKULLARA ULAŞMAYA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. PROJE KAPSAMINDA KURUMUMUZ PDR BÖLÜMÜ  PSİKOLOJİK DANIŞMANI RAMAZAN  GÜMÜŞ KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE BU HAFTA;

-15/03/2021 TARİHİNDE HACI BAYRAM VELİ İMAM HATİP ORTAOKULU (PSİKOLOJİK DANIŞMAN ERDEM ŞENTÜRK, PSİKOLOJİK DANIŞMAN EMRE TUNÇ İLE)

-16/03/2021 TARİHİNDE HAVUTLU İLKOKULU (PSİKOLOJİK DANIŞMAN SELÇUK TUNÇEL İLE)

-18/03/2021 TARİHİNDE IRMAKBAŞI İLKOKULU (PSİKOLOJİK DANIŞMAN MÜBECCEL YALÇIN, PSİKOLOJİK DANIŞMAN BETİGÜL MERVE YALÇINKAYA İLE)

PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK, ÖZ DİSİPLİN GELİŞTİRME, BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI KONULU GRUP REHBERLİĞİ ETKİNLİKLERİ UYGULANMIŞ, KURUMLARA PDR HİZMETLERİNİN YAPILABİLMESİ İÇİN MÜŞAVİRLİK DOSYALARI VE GEREKLİ BİLGİLER VERİLMİŞ, ÖĞRENCİLER İÇİN HAZIRLANAN DEFTERLER VE KALEMLER DAĞITILMIŞ VE OKUL PANOLARI ÇİN HAZIRLANAN AFİŞLER TESLİM EDİLMİŞTİR.

Mrt

Kurumumuz PDR Bölümü Psikolojik Danışmanı Ramazan GÜMÜŞ tarafından Doğankent Anaokulu velilerimize "Kadına Yönelik Şiddet" konulu seminer düzenlenmiştir.  Kurum Müdürü Esin KARYAĞ, Doğankenkent Anaokulu çalışanları, velileri ve Psikolojik Danışmanımız Ramazan GÜMÜŞ"e teşekkür ederiz.