ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Eyl

Sene başı okul psikolojik danışmanları/rehber öğretmenler toplantıları merkezimizin toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Haz

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SENE SONU REHBER ÖĞRETMENLER-PSİKOLOJİK DANIŞMANLAR TOPLANTISI KURUMUMUZDA GERÇEKLEŞTİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

DURAN KUYTAK

Haz

Çağ Üni. ve Yüreğir RAM işbirliğinde ilçemizdeki tüm Psik. Dan. ve Reh. Öğretmenlerimize Çağ Üni. Öğr. Ü.Dr. Kahraman KIRAL tarafından'Ergenlerde Karar verme Becerilerini Etkileyen Unsurlar ve Duyguların Biliş Üzerindeki Etkisi' konulu Seminer verildi.

Katkısı bulunan ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim.

Duran KUYTAK

May

Kıymetli meslektaşlarımız,

2022-2023 RİBA Okul Sonuç Çizelgelerini 09.06.2023 saat 17:00'a kadar kurumumuza sitemizde ana sayfada yer alan duyurular ekranındaki bağlantı aracılığıyla  Google Form üzerinden ve ayrıca okul sonuç çizelgelerinizi yine aynı tarih ve saate kadar (09.06.2023) elektronik ortamda (DYS ya da kurumumuzun mail adresine) Excel Formatında göndermeniz gerekmektedir. İyi çalışmalar dileriz.

Kurum mail adresimiz 963846@meb.k12.tr

May

Yüreğir Rehberlik ve Araştırma Merkezimizin davetiyle ilçemizdeki tüm Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlere "Travma Sonrası Stres Bozukluğu" konusunda Çağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Şükrü UĞUZ tarafından Yüreğir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda seminer verildi.

ÇOCUKLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.

KATKILARI BULUNAN TÜM ÖĞRETMEN VE İDARECİLERE TEŞEKKÜR EDERİM.

DURAN KUYTAK

Eyl

Sene başı toplantımızı gerçekleştirdik. Katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Duran KUYTAK

Kurum Müdürü