ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Yüreğir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Atakent Mahallesi 2329 Sokak No3 Semerkant İlkokulu Yanı Yüreğir/ ADANA
Vizyon
Yüreğir Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak ´Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.´Fikrini benimseyerek bireylerin ilgi,istek,yetenek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunmak.
Misyon
Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetlerinin amaçları doğrultusunda;hizmet bölgesindeki öğrenci ve bireylerin duygusal,zihinsel,bedensel ve sosyal gelişimini olumsuz etkileyen faktörleri önleyici ve bireylerin kendilerini gerçekleştirmesine yardımcı olacak çalışmalar ortaya koymak ve hizmet alanı ile ilgili yaptığı çalışmalarla okul ve kurumlara rehberlik etmek.Kurumdan hizmet alan tüm bireylerin kurumun paydaşları ve ev sahibi olduklarını hissettirmek.Herkese eşit mesafede ve memnuniyeti en yüksek düzeyde bulundurmak.Güler yüzlü hizmet sağlamak.
MESAİ SAATLERİMİZ 08.30-17.00
Klima Sistemi
Şehrin heryerinden ulaşım toplu taşıma ile 15 dk. arasında.
Semerkant İlkokulu ile Sabiha Gökçen Anaokulu arası
Adana-Yüreğir ilçe merkezinde yer almaktadır.
Proje Çalışmaları
1-Engelleri ATLA Gel Hayata 2-Engelleri UÇ DA Gel 3-Yürekten Kaleme Resim Yarışması